Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیده مریم حسینی روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: بحث انتقال زندان عادل آباد به بیرون از محدوده کلان شهر شیراز از سال ۱۳۸۶ و همزمان با سفر ریاست جمهوری وقت به استان فارس و به عنوان مصوبه سفر مطرح گردید.

رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه نشینی و رفع محرومیت مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: بر اساس این مصوبه نهادهای دخیل در این موضوع، کارگروهی را تشکیل و نسبت به تعیین مکان آتی زندان اقدام نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی افزود: تا سال ۱۳۹۰ این کارگروه به نتیجه مطلوب دست نیافت و اداره کل راه و شهرسازی استان فارس  نسبت به مکان یابی محل زندان جدید اقدام و مکان جدید در جاده نیروگاه سیکل ترکیبی، نزدیکی منطقه ویژه اقتصادی شیراز، با مساحتی حدود ۲۰۰ هکتار تعیین و در جلسه کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان  به تصویب رسید.

وی گفت: علیرغم این مصوبه و با گذشت حدود ۱۰ سال، متاسفانه اقدام قابل توجهی توسط مسئولین استانی، مدیریت شهری و سازمان امور زندان ها و اقدامات تامینی استان فارس انجام نشده است.

رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه نشینی و رفع محرومیت مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر شیراز اظهار داشت: با در نظر گرفتن مسایل و مشکلات ناشی از مکان فعلی زندان برای بافت اطراف آن از جمله آلودگی های زیست محیطی شامل آلودگی هوا، آلودگی صدا، بوی نامطبوع فاضلاب در محدوده اطراف زندان به دلیل فرسودگی تأسیسات زندان، مشکلات اجتماعی ناشی از مهاجرت خانواده های زندانیان به بافت اطراف زندان و ناهمگونی فرهنگی- اجتماعی حاصل از این مهاجرت، سلب فرصت استفاده بهینه از فضای ده هکتاری زندان در وضع موجود، مشکلات ترافیکی ناشی از مراجعات متعدد به زندان توسط خانواده ها، مشکلات امنیتی در مواقع بحران، تنزل کیفیت فضای شهری، ایجاد فضای بی دفاع شهری در اغلب مواقع، پایین آمدن کیفیت سکونت و ... اقدام به تشکیل جلسه با ریاست سازمان امور زندان ها و اقدامات تامینی استان نموده و پس از بررسی جوانب امر، موضوع را  در جلسه کمیسیون ساماندهی حاشیه نشینی و رفع محرومیت مناطق کم برخوردار شورای اسلامی شهر شیراز مطرح شد.

حسینی گفت: در این جلسه که چهار نفر از اعضای شورای اسلامی شیراز، مدیران شهرداری، رییس سازمان زندان ها، مشاور طرح و مشاورین کمیسیون حضور داشتند، پس از طرح مساله و بحث و تبادل نظر، تصمیم های مهم اتخاذ گردید که از اهم آن می توان به کمک شهرداری در جهت تامین مالی خریداری زمین مکان یابی شده از سازمان ملی زمین و مسکن و تسریع در امر انتقال اشاره نمود.

عضو شورای شهر شیراز اظهار کرد: از اثرات تحقق انتقال زندان عادل آباد از محدوده کلانشهر شیراز، افزایش کیفیت سکونت در محله عادل آباد از منظر اجتماعی، اقتصادی، کالبدی، زیست محیطی و ... به شمار می‌رود.

حدود نیم قرن پیش زمانی که قرار بود سنگ بنای زندان عادل آباد شیراز گذاشته شود، این زندان در فاصله نسبتا مناسبی نسبت به حریم شهری قرار داشت اما توسعه لجام گسیخته کلانشهر حریم این زندان را نیز زیر پا گذاشت و تا چند کیلومتری آن سوی زندان نیز پیش رفت تا اینکه این زندان در میان منازل مسکونی شهروندان قرار داشته باشد.

با توجه به فرسودگی زندان عادل آباد و واقع شدن آن در میان منازل مسکونی و قدمت حدود نیم قرن زندان فعلی، دولت وقت در سفر استانی سال ۱۳۸۶ به فارس تصویب کرد که زندان عادل آباد شیراز از محل کمک های فنی و اعتباری و تسهیلات وزارت راه و شهرسازی به خارج از شهر انتقال یابد و با ظرفیت پنج هزار نفر در مکان جدید بنا شود.

در سفر سال ۱۳۹۸ آیت الله رییسی رئیس وقت قوه قضاییه به فارس نیز بر انتقال زندان عادل آباد به خارج شهر شیراز تاکید شد.

آبان ماه ۱۴۰۰ نیز رییس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در سخنانی بر ضرورت ساخت زندان‌های جدید برای جایگزینی با ابنیه زندان‌های قدیمی و خروج آنها از محدوده شهری تاکید کرد.

در ۱۲ آبان ۱۴۰۰ مشاور رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور شتاب بخشی به انتقال زندان عادل آباد شیراز به خارج شهر را خواستار شد و گفت:‌ زندان فعلی با حداکثر بهره وری و ارزش افزوده می تواند بخش بزرگی از منابع مالی پروژه زندان جدید شیراز را تأمین کند.

برچسب‌ها شورای شهر سازمان زندان‌ها شیراز فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای شهر سازمان زندان ها شیراز شورای شهر سازمان زندان ها شیراز فارس زندان ها و اقدامات تامینی انتقال زندان عادل آباد زندان عادل آباد شیراز سازمان زندان ها شورای اسلامی شهر شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۳۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور

استاندار فارس گفت: در سال گذشته از استان فارس بالغ بر دو میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع‌دستی به خارج از کشور صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمدهادی ایمانیه، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری خود با خبرنگاران در تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه گردشگری استان در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: طی نشست برگزار شده با ۱۸ نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی استان فارس با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان فارس مقرر شد تا ۶۴ پروژه کلان استان پیگیری و تا تحقق کامل آنها اجرایی شود.

وی افزود: در تدوین این ۶۴ پروژه کلان، نگاه به تمام پروژه های استانی معطوف و همه استان دیده شده است.

استاندار فارس همچنین با اشاره به برگزاری نشست خود با سرمایه‌گذاران استان فارسی مقیم تهران تصریح کرد: در این جلسه موضوع تامین منابع مالی برای پیشبرد پروژه‌های اجرایی استان بحث و گفت‌وگو شد.

ایمانیه همچنین در ادامه سخنان خود به حوزه گردشگری استان پرداخت و گفت: رتبه نخست ستاد اجرایی خدمات سفر کشور به استان فارس تعلق گرفت.

وی با اشاره به رتبه های برتر کسب شده استان فارس در حوزه گردشگری ادامه داد: فارس در ایام نوروز ۱۴۰۳ رتبه نخست اسکان را کسب کرد، همچنین رتبه نخست ثبت آثار جهانی و تاریخی و ملی، رتبه نخست اربعین به فارس، رتبه نخست بهره‌گیری از فرصت‌های جام جهانی وزارت ورزش و جوانان به فارس، رتبه نخست شهرها و روستاهای جهانی ثبت شده در حوزه صنایع دستی، رتبه نخست پرداخت تسهیلات کم‌بهره به حوزه صنایع دستی، رتبه نخست برپایی چادرهای عشایری، رتبه سوم کشوری در تعداد مراکز درمانی و پذیرش بیماران بین‌المللی و رتبه دوم کشوری شیراز از نظر تعداد پذیرش بیماران بین المللی تعلق گرفت.

ایمانیه با بیان اینکه استان فارس ظرفیت‌های زیادی در حوزه گردشگری دارد، اظهار داشت: در استان فارس ۷۷ کارونسرا، ۱۴۶۵ اثر ثبت ملی ،۱۲ اثر جهانی ،۳۱۰۰ بنای گردشگری و ابنیه تاریخی اعم از ثبت ملی، جهانی و تاریخی دارد و ۶۹ هتل در سطح استان فعال است که ۲۰ هتل دیگر نیز در حال ساخت است،همچنین ۹۱ هتل آپارتمان فعال، ۱۸۵ بوم‌گردی دارای مجوز و ۱۳۴ مهمان‌پذیر آماده استقبال از گردشگران است.

استاندار فارس اضافه کرد: در سال گذشته ارائه ۷۰۰ کارت به راهنمایان صلاحیت‌دار و ۸۵ مجوز کار به آژانس‌های خدمات مسافرت هواپیمایی در عرصه ارائه خدمات سلامت به گردشگران صورت گرفت، همچنین ۲۸ واحد بیمارستانی فعال پذیرش بیماران بین‌الملل را بر عهده دارند که بیشترین مراجعه بیماران از کشورهای عمان، عراق و افغانستان بوده است.

وی همچنین به انعقاد شش تفاهم‌نامه با تمرکز بر کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه، عراق و چین اشاره کرد.

استاندار فارس تاکید کرد: در سال گذشته از استان فارس بالغ بر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع دستی به خارج از کشور صادر شده است اما معتقدیم افق صنایع دستی باید بالاتر از این میزان باشد.

ایمانیه همچنین از افتتاح دفتر حمایت از سرمایه‌گذاران در شهر شیراز خبر داد و تصریح کرد: سومین دفتر به صورت رسمی در کشور در شهر شیراز افتتاح می‌شود و دو دفتر دیگر در تهران و مشهد فعال هستند.

کد خبر 749305

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • حمایت از احداث واحد‌های مسکونی در محدوده کارخانجات بزرگ فارس
  • حمایت از احداث واحد‌های مسکونی در محدوده کارخانجات فارس
  • ببینید | اعتراف عادل فردوسی‌پور به اشتباه خود در برابر امیر قلعه‌نویی
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • اولین تاکسی برقی وارد اراک می‌شود
  • مسمومیت ۲۹ پزشک با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز | یک پزشک زن فوت کرد و یک پزشک دیگر در کما
  • سفیراندونزی از غرفه استان فارس بازدید کرد
  • اعتراض باشگاه استقلال به برنامه سازمان لیگ
  • فینال جام حذفی در یک صورت خارج از کرمان برگزار می شود