Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا پاک‌فطرت به قرار گرفتن زندان مرکزی شیراز موسوم به عادل آباد در منطقه شهری اشاره و بر ضرورت شتاب‌بخشی مکان یابی زندان جایگزین تاکید کرد و گفت: امیدواریم انتظار یک دهه گذشته مردم با عزم جدی دولت و مشارکت شهرداری این کلانشهر محقق شود.

او گفت: جابجایی زندان عادل آباد ضروری است و در این فرایند، شهرداری شیراز در ساخت ندامتگاه جدید باید نقش آفرینی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاک‌فطرت، با تشکر از اقدامات انجام شده در دوران مدیریت‌های مختلف زندان مرکزی شیراز به ویژه در مدت زمان مدیریت فعلی و حمایت‌های دستگاه قضایی، گفت: ما هم به عنوان نماینده مردم در مجلس و همچنین مثل نمایندگان دو قوه مجریه و قضاییه در استان برای تامین زمین مورد نیاز زندان مرکزی و پیگیری تخصیص اعتبار ساخت و تجهیز زندان‌های استان فارس خصوصا جابه‌جایی زندان مرکزی شیراز به خارج ازشهر حمایت می‌کنیم.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی گفت: زندان‌بان بودن از کار‌های سخت و زیان آور است و درد و رنج کارکنان این شغل کمتر از زندانی بودن نیست و چه بسا تاثیرات منفی هم در روح و روان و در زندگانی افراد زندان‌بان و خانوادهایشان داشته باشد.

او با تاکید بر اهمیت و ضرورت رسیدگی به امور شغلی پرسنل و مشکلات زندانیان و خانواده‌هایشان و تلاش در جهت احقاق حقوقشان خطاب به مدیران زندان عادل‌آباد شیراز، گفت: مسئولیت اداره‌کل زندان‌های استان فارس به جهت تعدد زندان‌های فارس و فراوانی زندانیانش نیز مسئولیتی خطیر و سخت است و لذا میطلبد تا با برنامه‌ریزی بهتر و تلاش بیشتر همه امکانات خود را برای رفع مشکلات ساختاری این تشکیلات به کار بندید.

پاک‌فطرت گفت: نمی‌شود هر بار و هر سال هر مسئول ارشد یا نماینده‌ای که به بازدید از زندان عادل‌آباد شیراز می‌آید، بار‌ها و بار‌ها از جابه‌جایی زندان صحبت کند، اما نتیجه‌ای هم حاصل نشود؛ بنابراین باید با هماهنگی سازمان زندان‌های کشور، اداره‌کل راه و شهرسازی، استانداری و شهرداری و حتی نمایندگان استان هر چه سریع‌تر نسبت به مکان‌یابی و تملک زمین زندان مرکزی با رعایت آینده‌نگری و توجه به مسائل امنیتی مرتبط با آن در حوالی شیراز نیز اقدام و کار را به سرانجام لازم رساند.

محله عادل‌آباد بعد از جابجایی زندان، بازآفرینی شود

پاک‌فطرت گفت: در مکان‌یابی زمین برای ساخت زندان جدید شیراز به موارد مختلف از جمله زمین‌های اراضی ملی فکر شود و حتی‌المقدور در حریم شهر‌ها و شهرک‌ها مکان‌یابی نشود و به بحث حریم امنیتی زندان و فضای سبز آن و همچنین کارگاه‌ها و سالن‌های اجرای برنامه‌ها و ساختمان‌های اداری و... توجه شود و جهت کمک به تامین اعتبار لازم برای ساخت این زندان، شهرداری شیراز پای کار بیاید و هزینه کند و در عوض زمین و ساختمان فعلی زندان مرکزی شیراز که در محله عادل‌آباد است را پس از ساختن و تحویل دادن ساختمان جدید زندان نیز تملک کند تا این مکان و این محله را بازآفرینی کند.

او با تاکید بر رسیدگی به رفاه و معیشت کارکنان زندان‌ها، گفت: باید به جایی برسیم که زندان و زندانی نداشته باشیم یا زندان‌ها را به حداقل برسانیم؛ زندان‌های ما باید مخصوص افراد شرور و بر هم زنندگان نظم و امنیت ملی و مزاحمان به نوامیس و برخی دیگر از جرائم ویژه باشد نه کسانی که اندک خطایی دارند.

پاک‌فطرت گفت: وجود زندان در برخی موارد نتیجه و محصول برخی از اقدامات غلط مدیرانی است که به وظایف خود آشنا نبوده و نیستند؛ در کشوری مثل ژاپن به لحاظ وجود قوانین پیش‌گیرانه و فرهنگ‌سازی‌های مدیران و رسانه‌ها زندان نیز معنا ندارد، اما در عین حال اگر قرار است فردی را به عنوان زندانی در جایی نگه داریم باید زندان‌هایمان به کانون‌های اصلاح و آموزش و تربیت تبدیل شود نه تنها جایی برای نگهداریشان که لازم است این موضوع مهم، مدیریت شود.

این نماینده مجلس با قدردانی از اقدامات رئیس قوه قضائیه در شناسایی نقاط ضعف دستگاه قضا و نارسایی مراکز تابعه و برخورد با متخلفین درون دستگاه قضایی، تصریح کرد: نباید تا فردی جرمش محرز نشده را حکم به زندان شدنش داد؛ از سوی دیگر زندان‌هایمان را هم باید به مراکز حرفه‌آموزی و همچنین آموزش و کار تبدیل کرد.

رییس مجمع نمایندگان فارس در مجلس گفت: زندان عادل‌آباد نه در شأن شهروندان منطقه همجوار و نه در شأن زندانیانش است و ساختمان آن خارج از استاندارد‌ها و ضوابط لازم به فعالیت خود ادامه می‌دهد و ممکن است هر لحظه مشکلی به وجود آورد لذا باید هر چه زودتر تعیین‌تکلیف شود و اقدامی اساسی در این راستا صورت گیرد.

پاک فطرت گفت: تا به کی باید هزینه‌ها و اموال کشور را صرف ساخت زندان‌های مختلف کرد و یا برخی مدیران را که دستبرد به اموال ملی و بیت المال زده‌اند را آورد و با امکانات ویژه در این‌جور جا‌ها که بیشتر به هتل می‌ماند تا زندان، نگهداری کرد.
این نماینده مردم در خانه ملت با تاکید بر اینکه در بین زندانیان افراد مستعد و توانمند هم وجود دارد، گفت: زندانیان افراد ماجراجو و پرانرژی هستند و زندان باید مانند یک دانشگاه باشد و نمی‌توان بودجه بیت‌المال را مصرف کرد تا این افراد را در این مکان نگهداری کرد.

او گفت: زندان عادل‌آباد شیراز در قلب مسکونی این شهر قرار دارد، ۱۰ سال از وعده جابه‌جایی این زندان می‌گذرد و اگر مشکلی پیش آید همه ما از من نماینده تا استاندار و شهردار و مدیران زندان و همه در برابر آن مسئولیم و پاسخگوییم؛ بنابراین تا اتفاقی پیش نیامده باید نسبت به جابه‌جایی این زندان اقدام فوری صورت گیرد.

مدیرکل زندان‌های استان فارس نیز با اعلام آماری تفکیکی از زندان‌ها و زندانیان فارس و ارائه گزارشی مختصر از اقدامات انجام شده و در حال اجرا و بیان نیاز‌ها و مشکلات موجود زندان مرکزی شیراز، گفت: زندانیان بخشی از همین اقشار جامعه‌اند که در همه فعالیت‌های کشور به نوعی سهیم بوده و هستند و شهروندان همین شهرند و جملگی از هموطنان ما هستند و شرایط خاصی بر آن‌ها و پرسنل زندان حاکم است که این یاد کردن‌ها و بازدید‌های گاه به گاهی مدیران می‌تواند تا حدودی در تلطیف روحیه و آرامش روان آنان موثر واقع شود.

ابراهیمی به مشکلات درون سازمانی زندان‌های فارس اشاره و شرایط کار در زندان را شرایطی سخت و طاقت‌فرسا عنوان کرد و خواستار توجه بیشتر دولت و مجلس به وضعیت امکانات زندان و رفاه پرسنل اداری زندان‌ها شد.

ابراهیمی بازنگری در حقوق و دستمزد زندانبان‌ها و پرسنل زندان‌های کشور به ویژه فارس و رسیدگی به معیشت کارکنان زندان‌ها را مطرح کرد و در این زمینه یادآور شد: حجم کار در زندان‌های فارس به جهت برخورداری از بیشترین زندانی و زندان در سطح کشور بالاست. از سوی دیگر زندان‌هایمان فرسوده است و در زمینه فضا و امکانات به شدت در مضیقه‌ایم و امیدواریم به همت مسئولان امور با جابه‌جایی زندان عادل‌آباد و ساخت و افتتاح زندان مرکزی شیراز در آینده‌ای نزدیک، بخش قابل توجهی از مشکلات ما حل شود.

مدیرکل زندان‌های فارس گفت: منشاء زندانی شدن بسیاری از زندانیان، بیکاری و فقر است و لذا لازم است در این زمینه فرهنگ‌سازی شود تا با زندانیان کم‌تری روبرو باشیم.

او گفت: تمام تلاش خود را بر اصلاح و تربیت و آموزش و مهارت‌آموزی زندانیان و توجه به معنویتشان و تقویت روحیه امید در بین آنان به کار گرفته‌ایم و در زمینه حمایت از خانواده‌های آنان و همچنین اعطای وام‌های قرض‌الحسنه به ایشان و توجه به تغذیه و بهداشت زندانیان کار‌هایی انجام داده‌ایم که تا حدود زیادی رضایت آنان را به دست آوریم.

پاکفطرت و هیات همراه بازدید‌هایی از بخش‌های مختلف زندان از جمله مرکز بهداشت و درمان، کارگاه‌های خیاطی و صنایع دستی و... انجام و از نزدیک در جریان اقدامات انجام شده به ویژه در حوزه کارآفرینی و اشتغال در زندان عادل‌آباد قرار گرفته و با تعدادی از زندان‌بانان و پرسنل زندان و همچنین زندانیان در خصوص مشکلاتشان به گفتگو پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده مردم شیراز در مجلس زندان عادل آباد شیراز زندان مرکزی شیراز جابه جایی زندان زندان های فارس مکان یابی زندان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۴۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، امروز یکشنبه در روز ملی شوراها، نماینده شوراهای اسلامی شهرستان بیرجند در همایش روز شوراهای خراسان جنوبی گفت: شوراهای اسلامی از مردم و برای مردم هستند و در دوره ششم هماهنگی با دولت سبب انجام اقداماتی در حوزه مدیریت شهری شده‌اند.

به گفته حاجی آبادی همه اقدامات انجام شده با توجه به عقب ماندگی‌های گذشته کافی نیست و مشکلات معیشتی و گرانی از مهم‌ترین مشکلات مردم است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان بیرجند نیاز به حداقل سه شهر دارد و جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز، ایجاد کمربندی جدید در شمال و جنوب بیرجند با توجه به گرفتن بخشی از کمربندی در شهر، ضرورت توجه به بازنگری در اجرای طرح هادی روستاها و درخواست قرار گرفتن بیرجند و قاین در لیست شهرهای محروم و لزوم ایجاد تقاطع غیر هم سطح در شهر بیرجند و تهیه شناسنامه کشاورزی از جمله موارد مطرح شده است.

نماینده شوراهای قائنات هم در ادامه گفت: مردم همیشه پای کار بوده و هستند و مسئولان باید انجام کارها را تسهیل کنند و در صورت لزوم با تفویض اختیار کارها در مرکز شهرستان‌ها انجام شود.

به گفته قرائی بعضی از مدیران استانی هستند که هنوز در بخش‌های شهرستان‌ها حضور پیدا نکرده‌اند و از ظرفیت شوراها هم در سفرهای مدیران دستگاه‌های اجرایی اکنون به خوبی بهره گرفته نشده است.

وی خاطر نشان کرد: در آمایش سرزمینی جانمایی های لازم انجام نشده و در زمانی که پروژه‌ای به بن بست می‌رسد کسی نیست که پیگیری لازم را در خصوص آن انجام دهد و در کنار دود و مشکلات کارخانجات باید در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی این کارخانه‌ها اقداماتی را انجام دهند.

نماینده شوراهای فردوس هم گفت: حدود ۷ سال است که شعارهای سال در محور اقتصاد است و با توجه به خشکسالی‌های گذشته کشاورزی و دامپروری این شهرستان دچار مشکل شده است که با حمایت دولت باید مشکلات موجود حل شود.

حیدرزاده افزود: به دلیل طولانی بودن بروکراسی اداری، سرمایه گذاری در استان با مشکل مواجه شده است و تأمین خوابگاه دانشجویی با توجه به نیاز ۸ میلیاردی تومانی در فردوس با مشکل مواجه است و خواستار عمل به دستور رئیس جمهور مبنی بر تشکیل بخش باغستان هستیم.

مرادزاده نماینده شوراهای بشرویه هم در ادامه بیان داشت: در روستای شهرک امام خمینی سال ۱۳۹۵ بر روی ۲۰ واحد مسکونی پنل‌های خورشیدی را نصب کردیم و انجام این کار محلی برای در آمد مردم این روستا شده است.

مرادزاده افزود: تاکنون اقدامی در خصوص دستور استاندار مبنی بر حضور رئیس شورای استان و شوراهای شهر در جلسات اداری انجام نشده است.

وی خواستار لزوم بازنگری در طرح جامع شهر بشرویه و تجهیز بیمارستان این شهر شد و افزود: با وجود اینکه ۴۷ درصد مردم بشرویه بیمه تأمین اجتماعی هستند از خدمات درمانی تأمین اجتماعی بی بهره اند و درخواست تبدیل نمایندگی به اداره میراث فرهنگی را داریم.

نماینده شوراهای طبس هم به بیان مواردی چون ضرورت ارتقای جایگاه شوراها، لزوم بازنگری در طرح جامع تفصیلی شهر طبس با توجه به الحاق اراضی بسیار در اجرای نهضت ملی مسکن به شهر طبس پرداخت و طاهری ادامه داد: کمتر از ۱۰ تا ۱۵ درصد مالیات بر ارزش افزوده به این شهرستان بر می‌گردد و پروازهای اندک و شکننده و اجرا نشدن مصوبات سفر رئیس جمهور از جمله مشکلات موجود است.

در ادامه این همایش نماینده شوراهای درمیان با اشاره به گوشه‌های از خدمات دولت در این شهرستان گفت: حدود ۸۰۰ میلیارد تومان در حوزه‌های مختلف در دو سال گذشته تخصیص یافته است و بعد از ۱۵ سال کارخانه قند قهستان راه اندازی و ۱۸۰ نفر در آن مشغول کار شدند.

به گفته غلامی بازگشایی بازارچه میل ۷۳ ، راه اندازی جایگاه cn, عمل به وعده‌های وزیر نیرو در سفر به درمیان ، انتقال آب سد رزه به زمین‌های بالا دستی آن، ضرورت ایجاد بندهای خاکی برای ذخیره روان آب‌ها و اجرای مصوبات سفر استاندار به بخش میان دشت از جمله مطالبات مردم این شهرستان است.

نماینده شوراهای شهرستان سربیشه هم با اشاره به اینکه آبرسانی به روستاها کند است، افزود: در خواست انتقال حساب شرکت‌ها و کارخانه از تهران به استان هستیم و افزوده شدن حریم مرغداری‌ها و دامداری‌ها مشکل ساز شده و اقدامی برای بهره‌مندی مردم از مسئولیت اجتماعی معادن باید انجام شود.

فنودی خاطر نشان کرد: جانمایی ایستگاه باری و مسافربری قطار در شهرستان سربیشه باید پیش بینی شود.

در ادامه این همایش نماینده شوراهای نهبندان گفت: هر چند پیشرفت نهضت ملی مسکن در نهبندان زیاد است اما فراهم نشدن زیر ساخت‌های آب و برق و…سبب شده تا باوجود تکمیل واحدهای مسکونی مورد نظر مردم نتوانند در آنها ساکن شوند.

به گفته ابراهیمی نبود زیر ساخت‌ها در جاده‌های روستایی سبب وقوع ۳۰ تا ۳۵ درصد تصادفات در این جاده‌ها شده است و کندی دو بانده سازی شوسف به نهبندان، ضرورت مهار روان آب‌ها با ایجاد سدهای خاکی، جلوگیری از خام فروشی معادن از دیگر درخواست‌های مردم این شهرستان است.

نماینده شوراهای اسلامی سرایان هم بیان داشت: لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه تمام ۱۶ ساله، نیاز به احداث زیست پزشک در سرایان از جمله خواسته‌های مردم سرایان است.

مظفری افزود: حمل روزانه بیش از هزار و ۵۰۰ تن بنتونیت از سرایان خارج می‌شود و نیاز به ایجاد شهرک بنتونیت در سرایان است.

به گفته وی توسعه بیمارستان سرایان با همت استاندار و نماینده مجلس در حال انجام است و درخواست استقلال بخش مرکزی و آیسک را داریم.

در ادامه همایش روز شوراها حجت الاسلام موسوی نماینده شوراهای خوسف گفت: مشکل آب حتی در زمستان در این شهرستان وجود دارد و در روستای سیوجان آنتن دهی وجود ندارد و سیل به آب نماهای خوسف خسارت وارد کرده و حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ منجر به حذف دام‌های مولد شد و ایجاد کارخانه تولید شیرخشک در استان ضروری است.
بخشی نماینده شوراهای زیر کوه هم خواستار سفر استاندار به شهرستان سیل زده زیرکوه شد و گفت: از کمک رسانی مسئولان با انتقال ماشین آلات به زیرکوه تشکر می‌کنیم.

در ادامه رئیس شورای اسلامی استان هم گزارشی از روند برگزاری جلسات شورای استان ارائه کرد و گفت: در این دوره ۳۴ جلسه برگزار کرده‌ایم که در ۲۰ جلسه آن مدیران استان حضور داشته‌اند و یک جلسه هم با حضور مدیران دستگاه‌ها در حوزه استانداری برگزار شد که درخواست افزایش این جلسات را داریم.

ملکی با بیان اینکه سازمان جهاد سازندگی بیشترین همکاری را با شوراها داشته است، افزود: جایگاه شوراها نباید قائم به شخص باشد و در توزیع اعتبارات باید عدالت رعایت شود.

کد خبر 6091392

دیگر خبرها

  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس در سال گذشته
  • عفو ۱۴۵ هزارو ۸۰۷ زندانی در سال گذشته
  • ضرورت انجام کارهای فرهنگی در حوزه دانش آموزی
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای